HEMSTÄD

Med flera års erfarenhet av hem & städ, tar vi på HemEssen med glädje hand om städningen i ditt hem. Vi är mycket flexibla med vad som ska ingå i städningen, där vi arbetar utefter checklistor som tas fram och anpassas efter kundens önskemål och behov.

VI GARANTERAR

Vår strävan efter perfektion har gjort att vi vuxit snabbt på kort tid. Vi lyssnar på våra kunder och deras behov för att kunna utföra tjänster som gynnar kunden på allra bästa sätt. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med våra städtjänster kan du kontakta oss så åtgärdar vi våra fel snarast.  Önskar du en särskild städservice,  hjälper vi dig mer än gärna med att uppfylla alla önskemål för att överträffa dina förväntningar.

FÖNSTERPUTS STOCKHOLM

Att ordna med fönsterputs själv kräver tid och ork. Du behöver ha rätt tillbehör så som stege torkarblad, speciella svampar med rätt medel samt ha stor erfarenhet genom att kunna använda rätt teknik. På Hemessen har vi utbildad personal som dels utför arbetet fort som bara blixten samt vet hur detta ska utföras för att ditt hem inte ska behöva lida igenom arbetet. Med det menas till exempel att din inredning inte skvättas på åeller ditt golv inte blöts ner. Vi sköter vårt jobba på ett professionellt sätt och kan vara ut ur ditt hem lika fort som vi kom. För ett problemfritt fönsterputs hör av dig. Du vet väl att du kan göra rutavrdag?

FLYTTSTÄDNING STOCKHOLM

Det är redan så mycket att tänka på under en flytt. Minska stressen och slå en signal till proffsen.

Oavsett om du söker ett städbolag i Uppsala eller Stockholm hjälper vi till med flyttstädningen.  Med vår tjänst Flyttstädning i Stockholm utlovar vi ett perfekt resultat tillsammans med en garanti under en period, i händelse av att den nya ägaren har synpunkter på städningen. Du kan med andra ord slappna av och känna att din bostad lämnas över i ett perfekt, flyttstädat skick enligt den standard som förväntas vid bostadsförsäljningar. Vi erbjuder flyttstädning både i Uppsala och Stockholm.

HEMSTÄDNING STOCKHOLM

Alla vet att städa hemma inte är det roligaste som finns. Det finns så mycket annat som du kan lägga din tid på. Skulle det inte vara skönt att ALDRIG mer behöva tänka på städ?

 Vi hjälper dig med hemstädning. Vårt team utför olika tjänster av hemstädning i Stockholm. Just nu erbjuder vi alla nya kunder en prova på städning för 85 kr i timmen efter rutavdraget. Erbjudandet gäller ett hushåll med städning på max 4 timmar. Prova-på städningen är inte bindande. Därefter kostar hemstädningen 180 kr i timmen efter rutavdraget. I priset ingår även en fönsterputsning.

Vi erbjuder även TJÄNSTER SOM:

HANTVERKARE

BYGGSTÄDNING

PLATTSÄTTNING

MÅLNING & TAPETSERING

Kontakta oss för mer info

HEMSTÄDNING UPPSALA

HemEssen arbetar med hemstädning, flyttstädning och byggstädning samt många andra tjänster för att ordna i ditt hem i hela Uppsala. 

HEMSTÄDNING STOCKHOLM

Låt vår expertis ta hand om hemstädning, byggstäd och flyttstädning samt andra områden av hemvård i hela Stockholm 

RING OSS IDAG
0768 546206

ADRESS

Industrigatan 18, Järna, Stockholm

Oxelvägen 45, Älta, Stockholm

UPPSKATTA DINA KOSTNADER
Få en offert