VÅRT ARBETE GÖR SKILLNAD

HemEssen startade med visionen om att underlätta människans vardag. Vi erbjuder ett brett sortiment av alla tänkbara tjänster för att göra livet lite enklare för dig

VÅRT UPPDRAG

Vi vet att dagens samhälle skapar stress hos människan, med press från alla håll och kanter med ett dygn som har alldeles för få timmar. Vårt mål är att hjälpa dig så att du får tid över till att andas ut.

ETT BÄTTRE SAMHÄLLE

HemEssen startade med visionen om att underlätta människans vardag. Vi erbjuder ett brett sortiment av alla tänkbara tjänster för att göra livet lite enklare för dig.

VARFÖR DU BÖR VÄLJA OSS

HemEssen står för mer än bara ’’hem och städ’’. Vi vill genom vårt arbete
underlätta våra kunders vardag och göra livet lite enklare för just dig,
samtidigt som vi genom våra utförda sysslor kan bidra till en bättre
planet.

VI GÖR SKILLNAD

Vi bryr oss om världen omkring oss och gör det vi kan för att bidra till en bättre värld. Vi skänker därför för varje bokad timme, på samtliga av våra tjänster 2 kr till välgörenhet.

FOKUS PÅ MILJÖN

Vi på HemEssen tänker främst på miljön i allt vårt arbete, och använder oss alltid av 100% miljövänliga rengöringsmedel.

100% KUNDNÖJDHET

Vi erbjuder våra kunder 100% kundgaranti så att du alltid kan vara säker på att du blir nöjd med resultatet och vår service.

ERFAREN PERSONAL

Du kan alltid kommunicera fritt med vår personal på svenska eller engelska. Dessutom har våra anställda flera års erfarenhet av hem och städ.

RING OSS IDAG
0768 546206

ADRESS

Industrigatan 18, Järna, Stockholm

Oxelvägen 45, Älta, Stockholm

UPPSKATTA DINA KOSTNADER