Varför välja oss?

Med över många års erfarenhet och fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss för ditt nästa projekt.
Vi utför företagsspecifika uppdrag med alltid positiva resultat.

Vi erbjuder professionell service för privata och kommersiella kunder och har kapacitet att initiera projekt av alla möjliga storlek. 

Hemstädning

I gamla tider var städning vanligtvis inte ett yrke som man satsade på. Nu för tiden är det precis tvärtom. Dagens städservice utförs av utbildad personal, som ofta trivs mycket bra med sitt jobb. Du kan boka in flera olika sorters städtjänster, och med mycket bra resultat. Varför göra något själv när proffsen kan ta hand om det?

Något som blivit riktigt vanligt är att boka in hemstädning i Stockholm. Återigen så är det inte alls som i forna tider när de rika hade ett hembiträde. Istället är det väl-utbildad personal som sveper genom ditt hem på nolltid. De gör precis så mycket städning som du önskar. 

Det är många som tycker det är skönt att slippa hemstädning själva. Ofta så räcker det med att anlita en städfirma för hemstädning varannan vecka. HemEssen är så pass noggranna och skickliga att det blir riktigt snyggt och fint på kort tid. HemEssen har mångårig erfarenhet ifrån alla typer av städtjänster och kan erbjuda dig förmånliga priser.

HEMSTÄDNING STOCKHOLM

Vi hjälper dig med hemstädning. Vårt team utför olika tjänster av hemstädning i Stockholm. Just nu erbjuder vi alla nya kunder en prova på städning för 85 kr i timmen efter rutavdraget. Erbjudandet gäller ett hushåll med städning på max 4 timmar. Prova-på städningen är inte bindande. Därefter kostar hemstädningen 180 kr i timmen efter rutavdraget. I priset ingår även en fönsterputsning.

Förberedelser & Planering

Förberedd ditt hem inför besök

Exempelvis om du beställt fönsterputs så vore det bra att era personliga saker inte är i vägen. Detta framförallt vid fönsterkanter.

Hur vill du att vi jobbar?

Var noga med att förklara vad som ska göras och hur du vill att det ska göras. Kundnöjdhet är viktigt för oss.

Kommunikation

Det är viktigt att våra medarbetare kan t.ex. komma in för att utföra sitt jobb. Därför är det viktigt med rätt kommunikation.

Tidsplanering

För att på bästa sätt kunna effektivisera vårt arbete är det bra om vi i samspel med dig som kund planerar tidsåtgången.

Vårt Engagemang

Vanliga frågor

Det finns inget riktigt svar då det beror helt och hållet på skick och storleken av ditt hem.

Om vi har team som är lediga kan vi rycka ut redan samma dag. Så om du är i akuthjälp kan du ju alltid slå oss en signal så ska vi försöka hjälpa dig fortast möjligt.

Fönsterputs kostar olika beroende på antal rum och kök. Men du kan själv kolla up detta i vår priskalkylator. Annars är du även välkommen att höra av dig till oss.

Vi har hanterat väldigt stora projekt och har stor kapacitet. Så det är bara att beställa på!