Varför välja oss?

Med över många års erfarenhet och fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss för ditt nästa projekt.
Vi utför företagsspecifika uppdrag med alltid positiva resultat.

Vi erbjuder professionell service för privata och kommersiella kunder och har kapacitet att initiera projekt av alla möjliga storlek. 

Fönsterputs

När vårsolen börjar titta fram så märker du ganska snabbt vad fönstren varit utsatta för under de kalla månaderna. Snö och regn har lagt en hinna utanpå glaset så det är svårt att njuta av allt det gröna. Om du bor nära en trafikerad väg så brukar det bli ännu värre. Då är det dags att beställa HemEssens Putsa Fönster tjänst.
Lyft ditt hem på nolltid med hjälp av rena fönster! Se till att få ett välkommande hem samtidigt som du får tid till det vikktiga i ditt liv! Det är kort sagt viktigt att hålla ordning och reda i hemmet för att skapa en trygg och harmonisk känsla.
Vi alla uppskattar ett rent och städat hem, särskilt när våra fönster är rena och skinande och släpper in det varma solljuset. Det kan vara knepigt att putsa fönster som ger ett bra resultat, som ni säkert känner igen med fönster som är flammiga, som har ränder eller missade fläckar.
Putsa fönster kan anses vara konst på liknande sätt som en konstnär målar med sin pensel och därmed  är det inte enkelt. Till följd av många års erfarenhet inom området har vi ökat vår position i branschen likaså vårt ansvar ute hos våra kunder.

Viktigt med rena fönster

De allra flesta trivs med att ha det rent och fint omkring sig, och lägger ner en hel del tid på att det ska vara snyggt. Vissa saker kan vara svåra att orka med själv, som flyttstädning eller fönsterputsning. Det är en fråga om ganska stora arbeten, så det kan vara bäst att kontakta en städfirma i Stockholm.
Vare sig det handlar om flyttstäd eller fönsterputs så har vi all den utrustning som behövs för att klara av arbetet på ett effektivt sätt.  Speciellt när det handlar om hus där det är svårt att komma åt alla fönsterytor. Med andra ord, dina fönster kommer att bli rena på nolltid, utan att du behöver lyfta ett finger.
Det brukar räcka med en ordentlig fönsterputs ett par gånger om året och därefter bara ta fläckar där emellan. Avgaser och salta vindar från havet kan påverka hur ofta du gör det, likaså om någon i hemmet röker. Plus att det är klart att du vill ha extra rena fönster inför en tillställning, som studentfest eller bröllop.

Förberedelser & Planering

Förberedd ditt hem inför besök

Exempelvis om du beställt fönsterputs så vore det bra att era personliga saker inte är i vägen. Detta framförallt vid fönsterkanter.

Hur vill du att vi jobbar?

Var noga med att förklara vad som ska göras och hur du vill att det ska göras. Kundnöjdhet är viktigt för oss.

Kommunikation

Det är viktigt att våra medarbetare kan t.ex. komma in för att utföra sitt jobb. Därför är det viktigt med rätt kommunikation.

Tidsplanering

För att på bästa sätt kunna effektivisera vårt arbete är det bra om vi i samspel med dig som kund planerar tidsåtgången.

Vårt Engagemang

Vanliga frågor

Det finns inget riktigt svar då det beror helt och hållet på skick och storleken av ditt hem.

Om vi har team som är lediga kan vi rycka ut redan samma dag. Så om du är i akuthjälp kan du ju alltid slå oss en signal så ska vi försöka hjälpa dig fortast möjligt.

Fönsterputs kostar olika beroende på antal rum och kök. Men du kan själv kolla up detta i vår priskalkylator. Annars är du även välkommen att höra av dig till oss.

Vi har hanterat väldigt stora projekt och har stor kapacitet. Så det är bara att beställa på!