Varför välja oss?

Med över många års erfarenhet och fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss för ditt nästa projekt.
Vi utför företagsspecifika uppdrag med alltid positiva resultat.

Vi erbjuder professionell service för privata och kommersiella kunder och har kapacitet att initiera projekt av alla möjliga storlek. 

Boka Flyttstädning i Stockholm

Har du funderingar kring att anlita en städfirma som arbetar med flyttstädning i Stockholm?
Att ta hjälp med flyttstädning har många positiva sidor. Här nedan nämner vi 3 anledningar varför du bör anlita en extern firma när det gäller flyttstädning Stockholm
  1. Det gör att du kan fokusera på själva flytten och alla dess delar utan ångest för städ.
  2. Du kan vara säker på att flyttstädningen blir gjord korrekt och godkänns eftersom den utförs professionellt.
  3. Du sparar timmars av arbete (beroende på boarea) som flyttstädning medför.

Korrekt utförd flyttstädning innebär att bostadens alla ytor är skinande rena och fria från smuts. Detta gäller inte bara golv och alla synliga ytor, utan även ytor som inte syns ska vara fria från damm och smuts. Bakom fläktar, under kylskåp och ovanpå garderober bara för att nämna några. Många ytor glöms därför bort, och flyttstädet blir inte alltid godkänt.

Flyttstädning som inte gjorts på ett noggrant och fullständigt sätt gör att det kan uppstå tvister mellan hyresvärd och hyresgäst, eller köpare och säljare. Att hitta rätta städbolaget för flyttstäd i Stockholm gör att du slipper oroa dig mer. ’’Har jag missat något?’’ eller ’’kommer städningen blir godkänt’’ är vanliga stressfulla tankar som ofta uppkommer när man valt att ta hand om sin egna flyttstädning av bostaden. Anlita därför en professionell städfirma i Stockholm som dessutom erbjuder städgaranti för att du ska känna dig trygg och kunna släppa tyglarna helt.

HemEssen är bolaget som underlättar din vardag. Vi utför alla möjliga tänkbara tjänster för att underlätta din vardag. Är det något annat du behöver hjälp med utöver just Hemstädning och flyttstädning så kolla in våra andra tjänster genom att klicka här. Vissa av våra tjänster är så briljanta och unika att man undrar varför andra företag inte erbjudit dessa tjänster tidigare.

Förberedelser & Planering

Förberedd ditt hem inför besök

Exempelvis om du beställt flyttstädning så vore det bra att era personliga saker har flyttats ut redan.

Hur vill du att vi jobbar?

Var noga med att förklara olika vrå som är våra att upptäcka. Detta för att GARANTERA ett perfekt resultat!

Kommunikation

Det är viktigt att våra medarbetare kan t.ex. komma in för att utföra sitt jobb. Därför är det viktigt med rätt kommunikation.

Tidsplanering

För att på bästa sätt kunna effektivisera vårt arbete är det bra om vi i samspel med dig som kund planerar tidsåtgången.

Vårt Engagemang

Vanliga frågor

Det finns inget riktigt svar då det beror helt och hållet på skick och storleken av ditt hem.

Om vi har team som är lediga kan vi rycka ut redan samma dag. Så om du är i akuthjälp kan du ju alltid slå oss en signal så ska vi försöka hjälpa dig fortast möjligt.

Fönsterputs kostar olika beroende på antal rum och kök. Men du kan själv kolla up detta i vår priskalkylator. Annars är du även välkommen att höra av dig till oss.

Vi har hanterat väldigt stora projekt och har stor kapacitet. Så det är bara att beställa på!