Varför välja oss?

Med över många års erfarenhet och fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss för ditt nästa projekt.
Vi utför företagsspecifika uppdrag med alltid positiva resultat.

Vi erbjuder professionell service för privata och kommersiella kunder och har kapacitet att initiera projekt av alla möjliga storlek. 

Byggstädning

Det kan vara roligt att renovera och se goda resultat men mindre kul att behöva göra sig av med skräpet som lämnas kvar. Byggstädning tar tid och ansträngning. Byggdamm sprider sig precis överallt och det är svårt att få varje skrå att bli rent. Oavsett hur mycket du har skyddat med försegling, skyddsplast kan byggdamm fortfarande på något otroligt sätt ta sig igenom. Man städar och städar men ändå blir det aldrig klart utan rätt hjälp för att få rent hemma.
Byggstädning är ett tufft jobb att utföra och kräver noggrannhet och tålamod. Vill du slippa oroa dig över extra arbete? Efter en renovering som har tagit dig på krafterna är det första man tänker på ett rent hem.  Vi hjälper dig bli kvitt byggdammet så att du kan njuta av resultatet. Byggstädning är något vi är duktiga på och ser till att allt smuts försvinner. Vi har många års erfarenhet av byggstädning och haft många nöjda kunder. Vi använder oss av professionella redskap och verktyg som får smutsen att försvinna. Gör som många andra och anlita oss för ett perfekt resultat!

Förberedelser & Planering

Förberedd ditt hem inför besök

Exempelvis om du beställt byggstädning så vore det bra att era personliga saker inte är i vägen. Detta framförallt för en snabb uppstart.

Hur vill du att vi jobbar?

Var noga med att förklara olika vrå som är våra att upptäcka. Detta för att GARANTERA ett perfekt resultat!

Kommunikation

Det är viktigt att våra medarbetare kan t.ex. komma in för att utföra sitt jobb. Därför är det viktigt med rätt kommunikation.

Tidsplanering

För att på bästa sätt kunna effektivisera vårt arbete är det bra om vi i samspel med dig som kund planerar tidsåtgången.

Vårt Engagemang

Vanliga frågor

Det finns inget riktigt svar då det beror helt och hållet på skick och storleken av ditt hem.

Om vi har team som är lediga kan vi rycka ut redan samma dag. Så om du är i akuthjälp kan du ju alltid slå oss en signal så ska vi försöka hjälpa dig fortast möjligt.

Fönsterputs kostar olika beroende på antal rum och kök. Men du kan själv kolla up detta i vår priskalkylator. Annars är du även välkommen att höra av dig till oss.

Vi har hanterat väldigt stora projekt och har stor kapacitet. Så det är bara att beställa på!